Politica de confidențialitate

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII COTTON.RO

1. DEFINITII CU CARACTER GENERAL

S.C. COTTON TREE S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Floarea Roșie, nr. 7, bl.51, sc.3, ap. 114, Sector 6, Bucuresti, inregistrata in Registrul Comertului Bucuresti sub nr.J40/9064/31.07.2014, CUI 33442033, Capital Social 200 lei, in calitate de comerciant (denumita in continuare „Societatea”).

SITE – Domeniul www.herghelie.ro si subdomeniile acestuia. Societatea este detinatoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului. In aceste conditii nimeni nu poate folosi partial sau total informații din continutul site-ului decat in limitele prezentului contract – TERMENI SI CONDITII.

CLIENT – orice persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la Serviciul oferit de catre Societate, ulterior crearii Contului si care a acceptat astfel TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site.

SERVICIUL – serviciul de comert electronic in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa acceseze si sa comande produsele oferite de catre Societate, in calitate de comerciant, folosind mijloace de comunicatie la distanta, respectiv e-mail si orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea acestui contract si care nu necesita prezenta fizica simultana a comerciantului si a Clientului.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Client accesul la Serviciul oferit de catre Societate.

UTILIZATOR – orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice de drept public sau privat care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a-si crea Cont sau de a deveni Client.

CONTRACT LA DISTANTA – contractul de furnizare de produse incheiat intre Societate, in calitate de comerciant, si Client in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre Societate, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanta.

TEHNICA DE COMUNICARE LA DISTANTA – orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea unui contract intre Societate si Client si care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti.

NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Societate pentru Clientii care opteaza pentru primirea acestor informatii.

Prin prezentul document sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/continutului/Serviciului de catre Client, iar folosirea prin autentificarea, inregistrarea, accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului/Clientului la prezentele termene si conditii.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator sau de a modifica continutul Site-ului, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul se va considera o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

2. LIMITAREA RESPONSABILITATII

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate. Societatea depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul Site-ului www.herghelie.ro. Societatea isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice orice informatie de pe Site. Societatea nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site. Totodata, Societatea nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu Site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

Accesand Site-ul, Utilizatorul este responsabil pentru toate operatiunile efectuate de acesta prin accesarea Contului si parolei personale. Societatea nu raspunde pentru greselile intervenite ca urmare a folosirii neglijente a Contului si parolei Utilizatorului. Pentru evitarea oricarui dubiu, Societatea nu raspunde pentru securitatea si confidentialitatea contului si parolei Utilizatorului.

Daca un Client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre Societatea violeaza drepturile sale sau ale altcuiva de copyright sau orice alte drepturi, acesta trebuie sa contacteze Societatea, astfel incat Societatea sa poata decide in cunostinta de cauza.

Societatea nu garanteaza Clientului acces permanent pe Site sau la Serviciu si nu ii acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul Site-ului, fara acordul prealabil scris al Societatii.

Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine date privind continutul Site-ului.

Utilizatorii care acceseaza Site-ul pot lasa comentarii cu referire la produsele si/sau Serviciu oferit de catre Societate, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila a Societatii. Societatea isi rezerva dreptul de a nu publica pe Site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala etc. Dacă vor fi publicate pe Site asemenea comentarii Societatea nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document.

Site-ul este gazduit de server-ul unei terte firme. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site indiferent de motivele aparitiei lor, dar nici pentru erorile aparute datorita folosirii de catre Utilizator a anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

3. CONTACT

Societatea isi publica pe site toate datele corecte de identificare si de contact.

Societatea isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite de la consumatori prin mijloacele de comunicare la distanta.

Utilizarea Site-ului si folosirea informatiilor acestuia, respectiv accesarea acestora sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Societatii se realizeaza prin intermediul e-mailului, considerandu-se astfel ca prin acesta modalitate de contactare consimte primirea notificarilor din partea Societatii in modalitate electronica sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4. PRODUSE

Societatea va putea publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre aceasta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Societatea poate refuza la un moment dat onorarea unor comenzi privind produsele sau serviciile disponibile pe Site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

In cazul promotiilor, preturile afisate pe Site taiate de o linie semnifica pretul initial pentru vanzare, inainte de a i se aplica discount-ul.

Societatea poate folosi in descrierea produselor si/sau serviciilor si alte produse (ex: accesorii) care sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

5. NEWSLETER

Societatea isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newsletter cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newsletter, fara niciun angajament ulterior din partea Societatii sau a vreunei notificari prealabile a acesteia. In ceea ce priveste newsletter-ul trimis catre persoanele care au optat pentru aceasta facilitate, drepturile asupra continutului acestuia apartin Societatii, iar trimiterea acestuia se face in aceleasi conditii cu prevederile documentului de fata.

Societatea poate restrictiona accesul unui abonat la newsletter daca considera ca abonatul nu respecta prevederile acestui document.

6. DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al Site-ului, incluzand, dar fara a se limita la imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea Societatii si este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul scris al Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: contact@herghelie.ro.

7.LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta in rezolvarea conflictului revine instantelor judecatoresti din Romania.

8. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Politica de confidentialitate realizata in conformitate cu regulamentul european GDPR o puteti analiza aici:  POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu toate cele mentionate mai sus, inclusiv cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare dispozitiile Codului Civil.

Solutionarea litigiilor: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul www.cotton.ro

 

Acest site web este detinut si gestionat de catre Cotton Tree SRL, identificata prin CUI 33442033inregistrata laRegistrul Comertului Bucuresti sub nr.J40/9064/31.07.2014și având un capital social de 200 lei, pentru care confidentialitatea datelor reprezinta o componenta esentiala. Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica entitatii operationale principale a Cotton Tree SRL.

Cotton Tree SRL. proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât si cu principiile stabilite in acest document.

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatilor online ale Cotton Tree SRL. Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaza noi drepturi pentru indivizi si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC.

Principii de protejare a datelor cu caracter personal

Politica de protejare a datelor in site-ul Cotton Tree SRL se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

  • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
  • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
  • Datele personale vor fi acurate si, acolo unde este necesar, actualizate;
  • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intârziere;
  • Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decât cea in care datele personale sunt procesate;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decât in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atât cât si de la dreptul portabilitatii datelor.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam includ urmatoarele:

  • Nume, prenume, email, telefon, adresa postala pentru creare cont utilizator, pentru lansarea comenzii , procesarea acesteia și emiterea facturii pentru abonarea la newsletter cu informații despre gama de produse, oferta comerciala sau articole de interes
  • colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
  • colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati si paginile web pe care le vizitati in site-ul nostru.
  • colectam date despre adresa dumneavoastra IP, setarile regionale si setarile de limba.

 

Scopul colectarii datelor personale:

  • informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achizitionate;
  • trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul;
  • cercetare de piață, urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului clientului/cumpărătorului.
  • Transmiterea de email-uri sau notificari prin SMS pentru informarea privind stadiul procesarii comenzii lansate în site

 

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai in contextul scopurilor mentionate in articolul anterior. De asemenea, Cotton Tree SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în scopurile menționate mai sus, după cum urmează: firmele de curierat, furnizorii de servicii de marketing (de exemplu platforma de transmitere de email-uri), firmei de contabilitatea, firmei care se ocupa de administrarea site-ului web.

Informațiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atât cât si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Datele clientilor sunt salvate in baze de date aflate pe servere din Romania și Uniunea Europeana.

In cazul unei brese de securitate, care poate fi reprezentata de un accident, o pierdere de date sau un acces neautorizat, Cotton Tree SRL va informa autoritatile reprezentate in Romania de catre A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) in maxim 72 de ore de la descoperirea bresei de securitate.

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la, rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi. Pentru a ne ajuta sa pastram datele personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta. Pentru a vizualiza un extras sau modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care Cotton Tree SRL intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale, inclusiv stergerea definitiva a acestora din evidentele noastre, va rugam sa ne contactati pe email la contact@cotton.ro sau la telefon0771568257.

Pastrarea datelor

Termenul de pastrare a datelor personale: maximum 1 an de zile de la ultimul contact cu clientul.

E-mailuri de marketing

Cotton Tree SRL are dreptul sa trimita clientilor e-mailuri de marketing cu consimtamântul acestora. Aceasta forma specifica de consimtamânt trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste cereri sunt indeplinite atunci când clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing (au aprobat activ).

Clientii vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere si fara costuri, la procesarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct fara a trebui sa furnizeze justificari concrete. Clientii pot face acest lucru dând click pe linkul „Dezabonare” care apare in mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau ne pot trimite un mesaj la contact@cotton.ro. O data ce clientul a obiectat, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante pentru client, atât cât si stiri de ultima ora legate de produsele si serviciile noastre.

Drepturile dvs. privind procesarea datelor personale

  1. Dreptul de a sti ce date personale va sunt procesate

  2. Dreptul de a primi datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat

  3. Dreptul de a va rectifica datele

  4. Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor cu caracter personal)

  5. Dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment

  6. Dreptul la restrictionarea prelucrarii

  7. Dreptul de a va opune prelucrarii

  8. Dreptul de a nu fi evaluat pe baza unei prelucrari automate

Plângeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plângere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plângerile vor fi prelucrate de catre noi in timp util si in concordanta cu procedurile interne.

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si Cotton Tree SRL nu a tratat plângerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plângere autoritatii superioare.

Plângerile pot fi trimise pe email la adresa contact@cotton.ro

Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din când in când, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbari ale structurii corporative in cadrul Cotton Tree SRL. In cazul in care se fac modificari ale materialului clientii vor fi notificati pe e-mail sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

 

In vigoare de la data de: 24 mai 2018

 

 

Politica de cookie-uri în cadrul site-ului www.cotton.ro

 

Ce este un „cookie”?

 Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

 

 La ce sunt folosite Cookie-urile?

 Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Dante International pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caaracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

Există două categorii mari de cookie-uri:

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Cele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

 

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

 Un cookie conține informații care fac legatura între web-browser-ul tău și web-site-ul nostru. De fiecare data când revii pe site-ul nostru, serverul web va citi informația deja stocată și nu te vom întreba din nou despre opțiunile tale, de exemplu în materie de confidențialitate online, privind limba site-ului sau publicitate relevantă. Oricând îți poți modifica aceste opțiuni.

Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul lui. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (o vizită a ta pe site-ul nostru) și nu sunt păstrate și după ce ai părăsit web-site-ul, iar altele pot fi reținute și refolosite de fiecare dată când revii pe site (acestea sunt numite permanente). Cu toate acestea, poți șterge oricând cookie-urile salvate prin intermediul setărilor browser-ului tău.

 

Anumite secțiuni de conținut de pe site pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori

 (exemplu: news box, un video sau o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa de asemenea propriile cookie-uri prin intermediul site-ului nostru (acestea sunt numite cookie-uri de terță parte pentru că nu sunt plasate direct de noi). Furnizorii terți trebuie să respecte, de asemenea, legea în vigoare și politicile de utilizare și confidențialitate ale site-ului nostru.

 

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

– Cookie-uri de performanță a site-ului

– Cookie-uri de analiză a vizitatorilor

– Cookie-uri pentru geotargetting

– Cookie-uri de înregistrare

– Cookie-uri pentru publicitate

– Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

 

 Aceste cookie-uri pot proveni atât de la noi cât și de la terți, precum Google, Facebook, Hotjar etc.

 

Cookie-uri de performanță

 Acest tip de cookie reține preferințele tale pe site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizită. Exemple: setările volumului pentru video player sau viteza de video streaming cu care este compatibil browserul.

 

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

 De fiecare dată când vizitezi site-ul nostru, softul de analiză furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză a utilizatorului. Acest cookie ne spune dacă ai mai vizitat acest site până acum. Browser-ul ne va spune dacă ai deja acest cookie, iar dacă nu, vom genera unul. Astfel putem monitoriza utilizatorii unici care ne vizitează și cât de des o fac. Atât timp cât nu ești înregistrat pe site-ul nostru, acest cookie nu poate fi folosit pentru a te identifica personal, ci este folosit doar în scop statistic. Dacă ești înregistrat putem ști, de asemenea, detaliile pe care ni le-ai furnizat, cum ar fi adresa de e-mail și username-ul – acestea fiind supuse confidențialității și prevederilor din Termeni și conditii, Politica de confidențialitate, precum și prevederilor legislației în vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

 

Cookie-uri pentru geotargetting

 Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește din ce țară provin utilizatorii site-ului nostru.

Cookie-urile acestea sunt complet anonime și sunt folosite doar pentru a targeta conținutul – chiar și atunci când ești pe pagina noastră în limba română sau în altă limbă primești aceeași reclamă.

 

Cookie-uri pentru înregistrare

 

Atunci când te înregistrezi pe acest site, generăm un cookie care ne anunță dacă ești înregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care ești înregistrat și dacă ai permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite să asociem orice comentariu pe care îl postezi pe site-ul nostru cu username-ul tău. Dacă nu ai selectat pastreaza-ma „înregistrat”, acest cookie se va șterge automat când vei închide browser-ul.

 

Cookie-uri pentru publicitate

 Aceste cookie-uri ne permit să aflăm dacă ai vizualizat sau nu o reclamă online, care este tipul acesteia și cât timp a trecut de când ai văzut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim și pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri aparținând unei terțe părți, pentu o mai bună targetare a publicității, pentru a arăta, de exemplu, reclame despre vacanțe, dacă utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacanțe. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stochează informații despre conținutul vizualizat, nu despre utilizatori. De asemenea, setăm cookie-uri anonime și prin alte site-uri pe care avem publicitate. Noi le putem folosi pentru a te recunoaște ca vizitator al acelui site dacă ulterior vei vizita site-ul nostru, îți vom putea livra publicitatea bazată pe această informație.

 

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

 O mare parte din publicitatea prezentă pe site-ul nostru aparține terțelor părți. Unele dintre aceste părți folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza numărul de utilizatori care au fost expuși unui mesaj publicitar sau pentru a ști câți utilizatori au fost expuși de mai multe ori la aceeași reclamă. Companiile care generează aceste cookie-uri au propriile politici de confidențialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri.

 

 

Cookie-urile acestor terțe părți pot fi folosite pentru a-ți arăta reclame și pe alte site-uri, bazându-se pe navigarea ta pe acest site. De asemenea, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație. Datorită modului de utilizare, site-ul nostru nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum terțele părți nu pot accesa cookie-urile deținute de site-ul nostru.

 

 

De exemplu, când distribui un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe acest site, acea rețea socială va înregistra activitatea ta.

 

 

Cum poți opri cookie-urile?

 

 

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea
“ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

Care sunt cookie-urile existente pe site-ul nostru?

 

Google Tag Manager:

 _dc_gtm_UA-85738809-1

 

Google Analytics:

 _ga

_gid

__utma

__utmz

__utmb

__utmc

 

Facebook

datr

x-src

fr

lu

locale

 

Hotjar

 _hjClosedSurveyInvites

_hjDonePolls

_hjMinimizedPolls

_hjDoneTestersWidgets

_hjMinimizedTestersWidgets

_hjIncludedInSample

 

YouTube

SID

HSID

demographics

VISITOR_INFO1_LIVE

PREF

APISID

SSID

LOGIN_INFO

YSC

SAPISID

 

Link-uri utile:

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

Prelucrare date cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul www.cotton.ro

Acest site web este detinut si gestionat de catre Cotton Tree SRL, identificata prin CUI 33442033inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr.J40/9064/31.07.2014și având un capital social de 200 lei, pentru care confidentialitatea datelor reprezinta o componenta esentiala. Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica entitatii operationale principale a Cotton Tree SRL.

Cotton Tree SRL. proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât si cu principiile stabilite in acest document.

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatilor online ale Cotton Tree SRL. Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creeaza noi drepturi pentru indivizi si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC.

Principii de protejare a datelor cu caracter personal

Politica de protejare a datelor in site-ul Cotton Tree SRL se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

  • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
  • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
  • Datele personale vor fi acurate si, acolo unde este necesar, actualizate;
  • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intârziere;
  • Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decât cea in care datele personale sunt procesate;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decât in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atât cât si de la dreptul portabilitatii datelor.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam includ urmatoarele:

  • Nume, prenume, email, telefon, adresa postala pentru creare cont utilizator, pentru lansarea comenzii , procesarea acesteia și emiterea facturii pentru abonarea la newsletter cu informații despre gama de produse, oferta comerciala sau articole de interes
  • colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
  • colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati si paginile web pe care le vizitati in site-ul nostru.
  • colectam date despre adresa dumneavoastra IP, setarile regionale si setarile de limba.

 

Scopul colectarii datelor personale:

  • informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achizitionate;
  • trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul;
  • cercetare de piață, urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului clientului/cumpărătorului.
  • Transmiterea de email-uri sau notificari prin SMS pentru informarea privind stadiul procesarii comenzii lansate în site

 

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai in contextul scopurilor mentionate in articolul anterior. De asemenea, Cotton Tree SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în scopurile menționate mai sus, după cum urmează: firmele de curierat, furnizorii de servicii de marketing (de exemplu platforma de transmitere de email-uri), firmei de contabilitatea, firmei care se ocupa de administrarea site-ului web.

Informațiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atât cât si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Datele clientilor sunt salvate in baze de date aflate pe servere din Romania și Uniunea Europeana.

In cazul unei brese de securitate, care poate fi reprezentata de un accident, o pierdere de date sau un acces neautorizat, Cotton Tree SRL va informa autoritatile reprezentate in Romania de catre A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) in maxim 72 de ore de la descoperirea bresei de securitate.

Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

 Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la, rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi. Pentru a ne ajuta sa pastram datele personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta. Pentru a vizualiza un extras sau modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care Cotton Tree SRL intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale, inclusiv stergerea definitiva a acestora din evidentele noastre, va rugam sa ne contactati pe email la contact@cotton.ro sau la telefon 0771568257.

Pastrarea datelor

Termenul de pastrare a datelor personale: maximum 1 an de zile de la ultimul contact cu clientul.

E-mailuri de marketing

Cotton Tree SRL are dreptul sa trimita clientilor e-mailuri de marketing cu consimtamântul acestora. Aceasta forma specifica de consimtamânt trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste cereri sunt indeplinite atunci când clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing (au aprobat activ).

Clientii vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere si fara costuri, la procesarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct fara a trebui sa furnizeze justificari concrete. Clientii pot face acest lucru dând click pe linkul „Dezabonare” care apare in mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau ne pot trimite un mesaj la contact@cotton.ro. O data ce clientul a obiectat, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante pentru client, atât cât si stiri de ultima ora legate de produsele si serviciile noastre.

Drepturile dvs. privind procesarea datelor personale

  1. Dreptul de a sti ce date personale va sunt procesate

  2. Dreptul de a primi datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat

  3. Dreptul de a va rectifica datele

  4. Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor cu caracter personal)

  5. Dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment

  6. Dreptul la restrictionarea prelucrarii

  7. Dreptul de a va opune prelucrarii

  8. Dreptul de a nu fi evaluat pe baza unei prelucrari automate

Plângeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plângere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plângerile vor fi prelucrate de catre noi in timp util si in concordanta cu procedurile interne.

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si Cotton Tree SRL nu a tratat plângerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plângere autoritatii superioare.

Plângerile pot fi trimise pe email la adresa contact@cotton.ro

Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din când in când, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbari ale structurii corporative in cadrul Cotton Tree SRL. In cazul in care se fac modificari ale materialului clientii vor fi notificati pe e-mail sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

 

In vigoare de la data de: 24 mai 2018