E timpul să ardem caloriile!

Iarna ardem caloriile

Iarna nu este ca vara, dar are mereu  farmecul său. Ne amintește de copilărie, de derdeluș, de zăpezile de altădată. Dar lucrurile s-au schimbat în ultimii ani.

Totuși, știm bine că ai un stil de viață activă și, tocmai de aceea, credem că deja unul dintre obiectivele tale din acest an este să ai un plan sportiv pe care să îl respecți cu disciplină și multă ambiție. Pentru sănătatea corpului și minții tale.

Avantajele practicării sportului

Practicarea sporturilor este foarte recomandată pentru deconectarea de la stresul cotidian. În acest fel îți încarci bateriile, vei avea o stare de bine și îți vei regăsi inspirația și energia pentru activitatea ta.

Zilele de iarnă sunt scurte și friguroase, prin urmare ne impune niște limitări privind mișcarea în aer liber. Iar când am scris de limitări ne-am adus aminte brusc și de contextul pandemic care ne-a schimbat stilul de viață în ultimii doi ani. Cu impact psihic și fizic major asupra noastră, a tuturor. Nici sportul la sală nu mai este o variantă atât de sigură. Așa că ne-a rămas alternativa practicării mișcării la domiciliu.

Da, dulcea noastră casă, cea care a devenit și birou și poate deveni și o adevărată sală de sport. Propria ta sală de antrenament vine cu avantajul de a face sport oricând dorești, într-un loc preferat și cu cu vibe bun, economisind timp și bani. E o parte frumoasă a paharului. Cea plină de optimism și energie!

Câteva echipamente potrivite de la Decathlon.ro îți poți transforma colțișorul preferat al camerei într-o adevărată sală de sport. Nu rămâne decât să îți alegi aparatele potrivite spațiului tău sportiv și stilului tău. Apoi echipamentul necesar planului tău sportiv. Toate la un raport calitate-preț avantajos.

Echipamente recomandate de la Decathlon

Nu îți mai rămâne decât să te echipezi corespunzător cu echipamentul necesar. Și nu oricum. Lasă specialiștii Decathlon să te îndrume în alegerea echipamentului potrivit.

Poți alege dintr-o gamă largă de echipament cardio

De asemenea, mai poți alege gantere și greutăți pentru a întărirea musculaturii, mingi medicinale, vestă cu greutăți sau chiar saci de box.

Totul la doar un click distanță, cu livrare oriunde în țară.

Descoperiți aici oferta completă >>>

Totuși, ca să ai un corp sănătos și bine echilibrat trebuie să îmbini activitățile cardio cu cele de tonifiere. Și să practici sportul în special în prima parte a zilei. Găsește timpul necesar pentru echilibrul vieții tale.

Iată și unele idei de mișcare, dacă ai o vestimentație sportivă adecvată: sărituri, flotări pentru dezvoltarea forței și masei musculare, genoflexiuni pentru antrenarea picioarelor, articulațiilor, spatelui și mușchilor abdominali, posteriorului etc.

Dar ce părere ai de dans, zumba, yoga, sărituri cu coarda, abdomene, stretching, meditație?

Ai nevoie doar de voință, de o alimentație adecvată, de cel puțin o oră dedicată și de disciplină. Dacă antrenamentul tău devine o rutină și dacă îți propui planificat niște obiective, atunci totul este ca și rezolvat.

Acum hai la mișcare! Miroase a calorii arse!

Sursă foto: www.decathlon.ro