Black Sea Horses – Club echitație

Black Sea Horses

Despre Black Sea Horses

Black Sea Horses s-a născut din dragostea profundă a familiei pentru cai. Totul a început când cea mai tânără membră a familiei s-a îndrăgostit de aceste animale fascinante. Această pasiune a fost sursa de inspirație pentru crearea Black Sea Horses, un centru de echitație ce vă invită să vă dedicați cu profesionalism și satisfacție acestei iubiri față de cai.

Facilități

Cu terenuri spațioase și amenajate cu grijă într-un cadru natural deosebit, Black Sea Horses adăpostește competiții de echitație de nivel înalt, unde pasionații și sportivii talentați își pot demonstra abilitățile și împărtăși pasiunea nobilă pentru acest sport.

Servicii

Dar Black Sea Horses oferă mai mult decât doar echitație. Restaurantul său elegant servește delicii culinare pregătite cu măiestrie de bucătari talentați, oferind o gamă variată de mâncăruri tradiționale și internaționale.

Pentru momente de relaxare și distracție, centrul Black Sea Horses pune la dispoziție o piscină generoasă, unde oaspeții se pot răcori sub soarele Dobrogei, precum și un cocktail bar primitor, ideal pentru savurarea băuturilor răcoritoare și a cocktailurilor exotice într-o atmosferă plăcută.

Cei care doresc să petreacă mai mult timp aici vor găsi camere de cazare confortabile și elegant decorate, care oferă o experiență relaxantă și revigorantă, cu vederi minunate spre peisajul înconjurător.

Pentru cei în căutarea unei evadări totale din agitația zilnică, Black Sea Horses oferă un retreat special, unde oaspeții pot experimenta liniștea și armonia în mijlocul naturii.

Contact

Mai multe detalii la https://blackseahorses.ro/

contact@blackseahorses.ro

 

Photo: https://www.facebook.com/profile.php?id=100084443213381