Concursul Internațional de Atelaje CAI3* de la Pleternica

Eduard Bartha a câștigat la ATELAJE CU DOI CAI 5

Performanță remarcabilă a echipajelor românești la Concursul Internațional de Atelaje CAI3* de la Pleternica

În perioada 28-30 iunie, Concursul Internațional de Atelaje CAI3* de la Pleternica a adus momente de mândrie pentru echipele din România, care au reușit să se claseze pe primele două poziții în competițiile de atelaje cu doi și patru cai.

Victorie pentru Eduard Bartha la Atelaje cu Doi Cai

Eduard Bartha a strălucit în competiția de atelaje cu doi cai, obținând locul întâi după parcurgerea celor trei probe: de dresaj, maraton și obstacole. Performanța sa a fost susținută de caii săi de excepție:

  • Nero (KWPN)
  • Nicky Roos Landa
  • Sallandt’s Locomotive Breath

Această victorie marchează o etapă importantă în cariera lui Eduard Bartha, confirmându-i abilitățile și determinarea în sportul de atelaje.

Gergo Rakoczi pe locul doi la atelaje cu patru cai

Un alt rezultat deosebit a fost obținut de Gergo Rakoczi,  poziția secundă la Atelaje cu patru cai. O performanță notabilă. Echipajul său a fost format din următorii cai:

  • Conversano Vi25
  • Maestoso L-18
  • Neapolitano XXIX 131
  • Tulipan XX-40
  • Tulipan XXII-3

Acești cai au fost esențiali în realizarea unei curse impresionante, care i-a asigurat lui Rakoczi important un loc pe podium.

Succesul României pe Plan Internațional

Rezultatele obținute la acest concurs internațional reflectă nivelul ridicat al sportului de atelaje din România și dedicarea sportivilor noștri. Eduard Bartha și Gergo Rakoczi au demonstrat că prin antrenament și pasiune se pot obține performanțe deosebite pe scena internațională.

Astfel, Concursul Internațional de Atelaje CAI3* de la Pleternica a fost nu doar o competiție, ci și o ocazie de a celebra talentul și determinarea echipajelor românești.

Continuăm să aplaudăm aceste performanțe remarcabile și așteptăm cu nerăbdare viitoarele competiții în care sportivii noștri vor continua să ne reprezinte cu cinste.

Felicitări celor implicați!

Surse:

Comunicat Federația Ecvestră Română