Oferă sport în dar

Sport in dar cadouri Decathlon

Sărbătorile vin! Sărbătorile vin!

Luna decembrie este considerată luna magică. Poate cea mai frumoasă lună a anului. O lună a sărbătorilor, a bucuriei și a renașterii.

Originea cadourilor

Sunt multe teorii despre originea tradițiilor specifice sărbătorilor de iarnă. Specialiști au identificat atât influențe arhaice, dar mai ales cele creștine.

Una dintre cele mai importante teorii despre originea oferirii cadourilor în perioada sărbătorilor de iarnă este legată chiar de sosirea magilor, cei trei crai de la răsărit, care aduceau daruri pruncului Iisus.

Magii cum zăriră
Steaua și porniră
Și-au mers după rază
Pe Hristos să’l vadă.

Ei dacă sosiră
Îndată-L găsiră,
La Dânsul intrară
Și se închinară

Cu daruri gătite
Lui Hristos menite
Luând fiecare
Bucurie mare.

Care bucurie
Și la noi să fie
De la tinerețe,
Pân’ la bătrânețe

Semnificația cadourilor

Oferirea și primirea cadourilor reprezintă un moment de bucurie si de apreciere a persoanelor dragi. Un moment de consolidare a unității familiei sau a relațiilor puternice de iubire sau de prietenie.

Sociologii spun că oferirea unui cadou este poate cea mai valoroasă formă de a exprima iubirea și afecțiunea față de o persoană dragă. Este poate una dintre primele forme de conectare emoțională și de exprimare a respectului. Iar psihologii ne explică faptul că atunci când dăruim și producem acea bucurie așteptată la cealaltă persoană, ne încărcăm la rândul nostru cu o stare de fericire! Cu alte cuvinte “dar din dar se face rai”.

Alegea unui cadou nu este însă atât de simplă. Este foarte important să cunoști foarte bine dorințele, obiceiurile și nevoile beneficiarului cadoului. Exact cum fac  Moș Nicolae sau Moș Crăciun, atunci când analizează cu atât de multă atenție lista de dorințe scrisă de cei mici, isteți și mai ales cuminți.

Idei pentru un cadou inspirat

Perioada dificilă prin care omenirea a trecut în acest an și care probabil va mai persista un timp ne-a limitat semnificativ posibilitatea interacțiunii sociale, ne-a redus posibilitățile de mișcare sau activitățile sportive colective. Pentru a trece peste aceste bariere trebuie să inventăm noi situații de a acționa rapid în scopul menținerii sănătății noastre fizice și psihice. Trebuie mai mult ca oricând să evadăm în natură, să practicăm sporturile în aer liber, să improvizăm la domiciliu un spațiu dedicat mișcării.  Mai mult ca oricând este nevoie să utilizăm modalități individuale, simple și sigure de transport urban.

Au apărut deja idei de cadouri pentru cei dragi, nu-i așa? Tot în acest sens, partenerii de la Decathlon au venit cu propuneri de cadouri inspirate pentru cei mari și cei mici, sub frumosul slogan “Oferă sport în dar”.  Cadouri minunate aflate la doar un click distanță, cu rezervare online și livrare rapidă prin curier oriunde în țară, direct la tine acasă. Haideți să ne inspirăm, împreună!

Cadouri pentru “cei mici, dar voinici”:

Cadouri copii Decathlon

Cadouri pentru “Ea – cea mai cea”:

Cadouri Decathlon

Cadouri pentru “El – cel mai cel”:

Cadouri Decathlon barbati

Și nu în ultimul rând cadouri pentru minunații noștri prieteni, caii:

Protectie gat cai

 

Vezi și articolele noastre despre echipamentele de echitație.

Echipament echitație – Toca

Pătura pentru cai

Surse foto: www.decathlon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *