Potcoava Mountain Hideaway

Centrul de echitatie Potcoava

Frumoase clipe de poveste

Destinatia magica inseamna Potcoava. Este vorba de relaxare in mijlocul naturii, de evadare din zgomotul oraselor. Vrei padure si plimbari pe carari de munte alaturi de caii tai dragi? Vrei sa te bucuri de peisajele de poveste de la Runcu?

Aceasta este  frumoasa poveste a locatii din Runcu. Bucuria apropierii de natura, la poalele muntilor Leaota. Alaturi de cai, de oameni frumosi si departe de stress-ul cotidian. Tot aici vom avem bucuria de a ne imprieteni cu frumoasa rasa de cai Haflinger.

Istoricul clubului:

Centrul de echitatie Potcoava s-a deschis in decembrie 2015 cu scopul de a crea un loc dedicat iubitorilor de cai intr-o zona extraordinar de frumoasa, insa putin cunoscuta calatorilor. Centrul detine 13 cai din rasa Haflinger, cai de munte veniti din Tirol si antrenati special pentru a putea oferi lectii de echitatie alaturi de ei.

Povestea intreaga o gasiti aici

Instructori

Instructorii nostri sunt calificati pentru a tine lectii atat cu adulti cat si cu copii, iar diferentiatorul este grija pentru siguranta calaretului, dar si a calului, pe tot parcursul lectiilor de echitatie, a plimbarilor calare si a excursiilor calare.

Serviciile oferite

Centrul de echitatie dispune de o unitate de cazare cu 13 camere si de un restaurant (ce serveste meniul zilei), motiv pentru care oferim mai multe tipuri de servicii:

Alte servicii

  • Experiente calare
  • Initiere si excursii calare
  • Haidook Experience pentru cei avansati
  • Educatia asistata de cai

Recenzii

Recenzii foarte pozitive despre acest loc destinat iubitorilor de natura. Afla opiniile clientilor aici

Contact

Minunatul centru de echitatie este situat in comuna Runcu, judet Dambovita, la 3 km de cel mai apropiat sat (Brebu), intr-o zona linistita cu priveliste catre Muntii Leaota.

Adresa si o harta ajutatoare gasiti aici: http://www.potcoava.ro/contact/

Telefon: 0741.600.900

contact@potcoava.ro

Galerie foto

(sursa foto ©Potcoava Mountain Hideaway)