Reuniunea hipică din 25 octombrie 2020

Galop

Trap și galop la Ploiești

Hipodromul Ploiești a găzduit o nouă reuniune hipică pe data de 25 octombrie 2020. În cadrul evenimentului organizat fără spectatori din cauza contextului pandemic s-au desfășurat cinci curse de trap și o cursă de galop.

Cea mai așteptată cursă de trap a fost cea de anduranță, pe distanța de 3.150 de metri, numit „Premiul Maraton – Fortuna Silver”. Cel mai bun cal fondist a fost armăsarul GENERAL DE BRY, antrenor și driver Adrian Marciu.

Cursa hipică de trap

De altfel, Adrian Marciu a fost câștigătorul în toate cursele de trap: „Premiul Rotunda” cu NIRA,  „Premiul Recrut” cu GAILURON DE BELLEN, „Premiul Jockey Club” cu UNIPRESS și „Premiul Sinoe” cu HAITI THE BEST.

Cursa hipică de galop

Reuniunea hipică a fost completată cu alergarea de galop, „Premiul Jockey Club 145 de ani”. Așa cum a fost descrisă în articolul nostru precedent, cursa de galop a avut la start 11 cai din rasa PURSÂNGE ENGLEZ. Lupta pe întreg parcursul cursei de 1500 de metri s-a dat între favoriții NORDIC BLUE – jocheu Valentin Atanaszov din Bulgaria și LIVELY LYDIA – Ismail Dzhunaid.  Câștigător a fost V. Atanaszov cu NORDIC BLUE.

Rezultate hipice 25 octombrie 2020 – sursa www.csmploiesti.ro

Inregistrarea evenimentului se poate urmari aici: https://youtu.be/hWf5O35E5JY

Sursa info & photo:

 http://www.csmploiesti.ro/2020/10/25/armasarul-general-de-bry-fondistul-anului-pe-hipodromul-ploiesti/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *