Sporturile de vară

Sporturile verii

Mai aproape de natură

Suntem o comunitate de oameni apropiați de natură. Iubim caii și sporturile în aer liber. Apropierea de ceea ce este natural ne încarcă cu energie și ne asigură acel echilibru sufletesc și mental de care avem nevoie pentru un stil de viață sănătos.

„În fața măreției naturii emoția este imensă” spunea marele Victor Hugo. Important este să redescoperim această emoție.

Hai să facem sport!

Perioada dificilă prin care am trecut cu toții ne-a limitat activitățile noastre firești. Odată cu sosirea verii, parcă a răsărit soarele și pe strada noastră. Optimiști ne apropiem mai mult de ceea ce însemna „normalitatea” pentru noi. Sperăm să apreciem mai mult relațiile cu oamenii dragi și să arătăm mai mult respect față de ceea ce ne înconjoară.

Am stat izolați multă perioadă de timp. Acum e momentul să trecem la acțiune. Să ne reamintim de pasiunile noastre. Sportul ne va ajuta să obținem energia de care avem nevoie mai mult decât oricând. Iar sporturile de vară ne permit să simțim verdele naturii și să respirăm aerul din plin. Și apoi se va vedea zâmbetul nostru larg.

Sporturile verii

Parteneri de la Decathlon ne invită la sporturile verii. Hai să alergăm, să mergem pe biciclete, să călărim, să jucăm fotbal, baschet sau badminton! Hai la înot, la plajă sau pur și simplu să întindem un hamac într-o livadă liniștită. Hai să întindem un cort pe malul unui râu sau să redescoperim traseele drumețiilor de altădată!

Copiii și sportul

Și acum despre copii. După o perioadă lungă de învățământ online și lipsa acută a socializării, atât de necesară dezvoltării personalității copilului, este momentul să recuperăm. Sportul individual sau cel de echipă oferă o serie de beneficii extraordinare pentru copilul în formare. Participarea la diferite sporturi ajută la construirea încrederii în forțele copilului, la dezvoltarea stimei de sine și la faptul că face parte integrantă dintr-o colectivitate. Sportul mai dezvoltă abilitățile copilului de a-și stabili obiective pe termenul lung, de a învăța să se antreneze pentru a le atinge, să devină mai ambițios și mai puternic, de a învăța să treacă peste orice eșec, mai ambițioși și mai puternici.

Și pentru că se apropie vacanța mare, aceste activități extrașcolare sunt mai mult decât benefice pentru copii.

Recomandările noastre:

Când ne gândim la sezonul estival ne gândim inevitabil la mare și plajă. Nu lipsesc accesoriile necesare acestor momente mult așteptate: https://www.decathlon.ro/C-746378-sporturi-de-vara/N-774477-sport~inot.

Chiar dacă timpul nu ne permite să plecăm o perioadă lungă din mediul urban, parcurile sunt oazele noastre de evadare. Alergarea este poate una dintre cele mai importante activități cardio ce pot fi practicate de cei mai mulți dintre noi. Are beneficii dovedite pentru tonifierea organismului și pentru echilibrul psihicului uman. Mai mult decât atât, se produce un consum caloric important și ne va ajuta să scăpăm de kilogramele în plus. O colecție de accesorii pentru alergare în mediul urban aici: https://www.decathlon.ro/C-746378-sporturi-de-vara/N-774477-sport~alergare-pe-asfalt.

Nu vrem să omitem un sport atât de mult apreciat. Este cel mai răspândit hobby la nivel mondial. Este vorba de pescuitul sportiv. Iar România oferă multe posibilități pasionaților din acest domeniu. Te ajută să scapi rapid de stress și anxietate și poți petrece clipe de relaxare alături de familie sau de prieteni, chiar în mijlocul naturii. Descoperă aici echipamentele tale: https://www.decathlon.ro/C-746378-sporturi-de-vara/N-774477-sport~pescuit-la-crap

 

 

 

 

 

Rasa Falabella

Herghelie.ro
3 min read

Rasa Criollo

Herghelie.ro
2 min read

Rasa Campolina

Herghelie.ro
2 min read